Rozeznění [ODLOŽENO]

< LEŽÍCÍ KONCERT S OTEVÍRÁNÍM SRDCE >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

„Jako miminko v matčině lůně, nebo semínko ve tmě a teple půdy, i my potřebujeme pro svůj růst klidné a bezpečné prostředí.“

Kde nestačí slova, přichází hudba. Skrze energii základní hudby můžeme nechat rozeznít své vnitřní ticho a otevřít své srdce. Rozezníme-li naše vnitřní ticho a otevřeme-li srdce, lépe poznáme, kudy a kam životem jít. 

Přijměte prosím pozvání na cestu zklidnění a ztišení, hluboko do našeho nitra. Společně se Štěpánem Axmanem můžeme zpomalit běh našeho každodenního života a obrátit se k naší podstatě, k našim základům. Prostřednictvím Štěpánovy „základní hudby“ a energetické podpory se můžeme napojit na své vnitřní já, ukotvit se ve svém srdci, a díky tomu lépe porozumět proč tu jsme a kudy bychom měli jít. 

Bližší informace a rezervace na: mail@stepanaxman.com. Předchozí rezervace je nezbytná; počet míst je omezen. Děkujeme.

Štěpán Axman je hudebník, základnou v Brandýse nad Labem. Začínal jako basista či sólový zpěvák a na těchto postech absolvoval několik stovek koncertů s různými uskupeními a v rozličných žánrech. Nyní se věnuje především hraní na cigarbox guitar v kombinaci s využíváním energie hlasu.

Více na: www.stepanaxman.com

Značky: ,

Datum

26 Kvě 2020
Expired!

Čas

18:30 - 20:30

Cena

350 Kč při platbě předem; 400 Kč na místě

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.