Sny jako řeč duše [ODLOŽENO]

< INSPIRATIVNÍ PROŽITKOVÝ SEMINÁŘ >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Jaro!!! Dne přibývá, slunko na obloze stoupá výš a výš, země i vzduch se prohřívají a život se rychle probouzí k rozkvětu. O čem se nám zdává v čase ptačího zpěvu, čerstvé hlíny a vlahých vůní? 

Dopřejte si v čase nástupu jara chvilku pro sebe a přijďte si společně prožít a odkrýt symboliku, kterou nám přináší naše sny v tomto pozoruhodném čase. Zvědomováním snových poselství můžeme obohatit náš denní život, a užívat si dobrodružnou cestu po krajinách naší duše.

Zveme Vás na inspirativní prožitkový seminář na téma „Sny jako řeč duše“. V klidném a bezpečném prostoru studia PlantaGea si budeme společně povídat o našich snech, sdílet je, prohlížet si snové obrazy a hledat spojitosti s naším denním životem. Přitom si budeme také trochu hrát – využijeme prvky arteterapie, malbu, koláže, práci s pohledy a další kreativní techniky.

Průvodce seminářem je Jana Lojková, lektorka astropsychologických seminářů a jungiánská terapeutka.

Bližší informace a rezervace na e-mailu: jana.lojkova@icloud.com, nebo tel. čísle 730 842 154. Rezervace předem je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Datum

25 Dub 2020
Expired!

Čas

14:00 - 17:00

Cena

500 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.