Uvolnění mysli

< RELAXACE A MEDITACE NA VLNÁCH REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ >

Udělejte si chvíli času sami pro sebe, odložte stres, napětí a starosti všedních dní a užijte si společně s námi relaxaci a meditaci na vlnách rekonektivních frekvencí.

Rekonektivní léčení („Reconnective Healing“) Dr. Erica Pearla je jedinečná metoda, která umožňuje harmonizaci systému lidského těla a mysli skrze napojení se na základní, léčivé a hojivé frekvence Zdraví. Dopřejte si relaxaci a meditaci v napojení  na tyto léčivé frekvence. Dovolte si uvolnit a propustit své myšlenky, vzorce chování  či zvyky, které Vám neprospívají, a začít vytvářet nový život, jako Vaše ideální JÁ. Rekonektivní léčivé frekvence Vám pomůžou zklidnit se, uvolnit se, zbavit se napětí, úzkosti či strachu, a naopak prožít si okamžiky plné harmonie, lásky, hojnosti a zdraví.

Přijďte si léčivé rekonektivní frekvence zažít na meditaci s Ivetou Skřivanovou. Přijďte se s námi naladit do pohody! Čeká Vás nejen příjemný prožitek v současném okamžiku, ale můžete se také naučit, jak sami pracovat s rekonektivními frekvencemi ve svém osobním životě. Po meditaci si můžeme – pokud budete chtít – společně popovídat o tom, co jste cítili, vnímali či prožili. Vždy to bývá zajímavé a inspirativní…

Bližší info a rezervace na iveta.skrivanova@rekonektivnicentrum.cz nebo tel. 724 083 004. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Více informací o rekonektivním léčení a průvodkyni můžete nalézt rovněž na www.rekonektivniterapie-podebrady.cz

Leták akce ke stažení

Datum

03 Srp 2020
Expired!

Čas

18:30 - 21:00

Cena

350 Kč při platbě předem; 400 Kč na místě

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.