Ve znamení Berana

< SEBEPOZNÁVACÍ PROŽITKOVÝ SEMINÁŘ >

Přijměte pozvání na sebepoznávací prožitkový seminář „Ve znamení Berana“ z cyklu astropsychologických seminářů s Janou Hvozdovičovou.

Během celého roku se budeme společně setkávat nad aktuálními znameními horoskopu. Přiblížíme si kvality jednotlivých znamení a budeme se zabývat jejich významem a důležitostí ve vztahu k celku. Energii, která konkrétní znamení provází, budeme v průběhu semináře objevovat ve svém nitru a spojíme ji s konkrétními životními událostmi či úkoly. Upozorníme též na negativní projevy znamení, které plynou z potlačení či nevědomého užívání jejich energií.

Znamení Berana, kterému se budeme věnovat v rámci tohoto semináře, představuje archetyp Bojovníka. Klíčové vlastnosti, které provází toto znamení a které potkáme i v nás samých, jsou sebeprosazení, aktivita a nadšení, případně pak agrese, vztek či netrpělivost.

Semináře jsou koncipovány jako prožitkové, sebezkušenostní, s prvky arteterapie.

Bližší informace a rezervace na e-mailu: jana.hvozdovicova@icloud.com, nebo tel. čísle 730 842 154. Rezervace předem je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Leták akce ke stažení

(i) Podmínky účasti na akcích se řídí aktuálně platnými nařízeními vlády a MZ ČR.

Datum

30 Bře 2022
Expired!

Čas

18:00 - 21:00

Cena

400 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.