Levák? Pravák? [ODLOŽENO]

< INSPIRATIVNÍ SEMINÁŘ NA TÉMA VĚDOMÁ PRAVO A LEVORUKOST >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Víme, že naše fyzické tělo je velmi moudré a učenlivé. Přicházíme do našeho světa s určitými nastaveními, která nelze změnit. Pravorukost a levorukost je jedním z nich. Pokud se ve čtyřech letech „netrefíme“ do té správné laterality, nebo chybně toto rozhodnutí za nás učiní rodič nebo jiný dospělý, má to vliv na náš duševní, emoční i fyzický vývoj v celém následujícím životě.

  • Čím je dána pravo a levorukost?
  • Jak dalece ovlivňuje správná lateralita náš vývoj a kvalitu života?
  • Jak poznat, že jsem pravák nebo levák?

Přijměte pozvání na inspirativní seminář zaměřený na téma správné laterality. Na semináři vneseme světlo do tohoto tématu, vysvětlíme mýty, které se kolem laterality po staletí šíří, a nahlédneme do její skutečné podstaty.

Seminář je vhodný pro každého, kdo si není jistý sám svojí lateralitou, nebo hledá odpovědi pro své děti. Téma je vhodné i pro terapeuty a lektory, kteří pracují s funkcemi mozku, tělem a mužsko/ženskou polaritou.

Vaší průvodkyní bude Veronica Lucie Vřešťálová

Bližší informace o tématu a průvodkyni na www.spravnalateralita.cz. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Rezervujte zde. Vaše místo je rezervováno po přihlášení a zaplacení. Děkujeme.

Datum

18 Bře 2020
Expired!

Čas

18:30 - 20:30

Cena

300 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.