Skvělý zrak bez brýlí [ODLOŽENO]

< INSPIRATIVNÍ WORKSHOP >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Zveme Vás na inspirativní miniworkshop na téma jak je možné se zbavit brýlí a očních čoček a naučit se způsob přirozeného vidění. Kromě teoretických informací, které zde získáte, si můžete prakticky vyzkoušet, či „ochutnat“ co to znamená uvolněné vidění. Vaším průvodcem bude Jana Pozlovská, lektorka osobního rozvoje a zdravého životního stylu působící v Centru zdravého vidění.

  • Přiblížíme si funkci vidění, abychom si ukázali, jak je to vlastně možné, a proč by brýle měly být ve většině případů jen okamžitá pomůcka na omezenou dobu.
  • Povíme si o metodě očního lékaře dr. Batese, která učí uvolněný pohled jako pomoc při řešení očních vad, a kterou lze využít i jako jejich účinnou prevenci.
  • Budeme se věnovat vadám zaostřování – dalekozrakosti a krátkozrakosti ve všech jejích variantách, vč. šilhání a astigmatismu.
  • Dozvíte se, jak nám ve snaze jasně a ostře vidět občas brání i naše vnitřní nastavení, či naše podvědomí.
  • Vyzkoušíme si základní techniky (cvičení se provádí bez brýlí a očních čoček).

Bližší informace a rezervace na: www.centrumzdravehovideni.cz. Předchozí rezervace je nezbytná; počet míst je omezen. Děkujeme.

Datum

05 Kvě 2020
Expired!

Čas

18:30 - 20:30

Cena

350 Kč při platbě do 30.4.; později 400 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.