Bachova květová terapie v symbolech

< PRO VYROVNANOST, HARMONII A ZDRAVÍ >

Příroda je nejen naším největším zdrojem obživy, ale také inspirace, krásy a zdraví.  Už v dávných dobách lidé objevili, že všechno, co potřebují pro své zdraví, mohou nalézt v přírodě. Dr. Edward Bach, anglický lékař, který se intenzivně zabýval vztahem mezi zdravím a nemocí člověka a jeho duší, objevil, že v rostlinách kolem nás se ukrývají vibrace, které odpovídají vibracím lidské duše, pocitům a emocím, a které správným výběrem mohou člověku pomoci nastolit ztracenou harmonii a vyrovnanost, a tím napomoci k jeho „uzdravení“.

Bach identifikoval a popsal 38 květů/esencí, které působí na mysl a emoční rovinu člověka, a napomáhají nastolení jeho vnitřní rovnováhy. Každá z těchto esencí nese „informaci“, pomocí níž lze upravit to, co není v mysli daného člověka v pořádku, není v harmonii, či nějakým způsobem jde proti univerzálním zákonům života. Dar pro nás…

Přijměte pozvání na seminář s Jiřinou Lockerovou, autorkou obrazových ztvárnění Bachových esencí. Vyzkoušíte si, jak s pomocí karet symbolů, které Jiřina vytvořila (jakožto soubor transformované energie původních esencí květů) nalézt a „uchopit“ různé příčiny potíží v našich životech: v našich emocích, vztazích, při zdravotních problémech či nedostatku síly. Práce se symboly esencí zastane jak diagnostiku, tak i samo působení esence. Při práci zapojíte svoji intuici a prohloubíte kontakt se svým duchovním vedením. Pracuje se v malé skupině účastníků, společně zapojených do interpretace sdělení; součástí je i meditační příprava pro zvýšení citlivosti a napojení na duchovní vedení. Karty symbolů si můžete přinést vlastní, nebo zakoupit na místě.

Bližší info k akci a rezervace na lockerova@centrum.cz nebo tel. 777 088 074. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Více o Jiřině Lockerové a její tvorbě naleznete na: www.lockerova.cz

Leták akce ke stažení

Datum

11 Říj 2020
Expired!

Čas

9:30 - 17:30

Cena

1.000 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.