Tady a teď a co dál [ODLOŽENO]

< JAK POROZUMĚT SÁM SOBĚ A SVÉMU ŽIVOTU S POMOCÍ GENOVÝCH KLÍČŮ >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Naše budoucnost není daná. Vytváříme si ji sami – svým vnímáním světa, myšlením, vědomím, svým „tady a teď“. Nedávné objevy v biologii ukazují úžasnou skutečnost: lidská DNA – šroubovicový útvar, který z nás dělá to, čím jsme dnes – nemá kontrolu nad naším osudem. Je to spíše náš celkový postoj k životu, který říká naší DNA, jakým člověkem se chceme stát. Každá myšlenka, pocit, slovo a skutek, který v životě učiníme, je otištěn v každé buňce našeho těla. Negativní myšlenky a emoce způsobí, že se naše DNA stáhne, zatímco pozitivní myšlenky a emoce ji umožní, aby se rozvinula a uvolnila. Neustále – od chvíle, kdy jsme přišli na svět, až do okamžiku, než odejdeme.

Svůj svět a svoji cestu si můžeme vybrat. Rozpoznat a pochopit své „stíny“, objevit své „dary“ a nalézt svoji cestu od stínů k darům je umožněno každému. Bez ohledu na vnější okolnosti má v sobě každá lidská bytost ukryto něco krásného, co touží být objeveno, odemknuto a odhaleno, aby to mohlo zazářit ve své plné kráse. Když toto pochopíme a přijmeme, naše cesta začíná…

Přijměte, prosím, pozvání na prožitkový seminář s Dobroslavou Řezníčkovou, inspirovaný poznáním a moudrostí Genových klíčů. Ujasníte si, co a proč se ve Vašem životě děje (~právě vám, tady a teď). Naučíte se, jak s pomocí Genových klíčů „nalézt svoji cestu“. Dovíte se, co to je hologenetický profil, a jak s ním můžete pracovat. Procvičíte si energetické metody odblokování a univerzální metodu GEFTování. Získané informace, zkušenosti a dovednosti můžete ihned použít pro zlepšení situace ve které se momentálně nacházíte, i Vašeho života jako celku.

Bližší info a rezervace na studio-d@centrum.cz nebo tel. 775 521 441. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Leták akce ke stažení

Datum

17 Lis 2020
Expired!

Čas

9:00 - 18:00

Cena

1.600 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.