Cesta úrovněmi vědomí

< INSPIRATIVNÍ PROŽITKOVÝ SEMINÁŘ >

Doba jarní rovnodennosti se blíží, a před námi se plně otevírá nový rok, nový začátek. Ideální čas na inspirativně-prožitkový workshop s Janou Pozlovskou na téma vzestup po úrovních vědomí od beznaděje k osvícení.

O čem to bude? Povíme si o úrovních vědomí tak, jak je zpracoval dr. David R. Hawkins. Následně si v řízené meditaci všechny úrovně vědomí postupně projdeme, v těch nižších budeme za pomoci Funkčního principu mazat strachy, fobie, smutek, hněv a další. Ve vyšších úrovních si pak prožijeme stavy bezpodmínečné lásky, radosti, úplnosti, jednoty a nepopsatelný stav bytí a zároveň si v těchto úrovních nastavíme naše přání a vizi pro nový rok.

Prožitek jednotlivých úrovní vědomí nám umožní nejen poznat, které emoce si v sobě stále držíme a tím nás ovlivňují, ale budeme mít příležitost si je doprožít, a tím uvolnit a získat více lehkosti do svého života. Zároveň nám pomůže pochopit lidi kolem sebe právě tím, že budeme z vlastního prožitku rozumět tomu, jak jejich nezpracované emoce ovlivňují jejich pohled na svět. A to nám opět může přinést více jasnosti a lehkosti do našeho života.

Bližší informace na jana@soham.center nebo tel. 602 731 021. Rezervovat můžete zde. Děkujeme.

Leták akce ke stažení

(i) Podmínky účasti na akcích se řídí aktuálně platnými nařízeními vlády a MZ ČR.

Datum

20 Bře 2022
Expired!

Čas

9:30 - 16:00

Cena

1.300 Kč při platbě do 11.3.; později 1.600 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.