Moudrost pánevního dna

< DOPOLEDNÍ CYKLUS SEBEPOZNÁVACÍCH SETKÁNÍ PRO ŽENY>

Co to je „pánevní dno“? Kde přesně se v našem těle nachází? Z čeho se skládá? Proč ho máme a k čemu nám slouží? Proč je pro nás tak důležité a co ukrývá?

Přijměte pozvání a přijďte navázat kontakt se svým pánevním dnem: uvědomit si jej, poznat, procítit a pochopit – a to nejen jako samostatnou část těla, ale jako důležitou součást pozoruhodného a dokonalého systému, kterým naše tělo je.

Během našeho setkání se společně projdeme celým naším tělem a propojíme si pánevní dno s nohama, břichem, hrudníkem, rukama, krkem a hlavou. Fyzické tělo pak doplníme o emoce a energii, a vše vědomě sladíme s naším dechem. S pánevním dnem budeme aktivně pracovat (cvičit, posilovat), ale také jej budeme uvolňovat a relaxovat. Prostě: budeme s ním ve „vědomém kontaktu“.

Naše pánevní dno je úžasný dar. Je to náš přirozený emoční barometr, stabilizátor a zdroj energie uprostřed těla. Bohužel se stává, že bývá nepoznán a nepochopen a přináší nám namísto radosti spíše problémy. Vy ovšem můžete díky své aktivní pozornosti tuto oblast těla, v ní uložené emoce a dřímající energii znovu objevit, poznáním a pochopením sebe sama ji probudit k životu, a díky tomu zůstat, nebo se opět stát zdravou, silnou a krásnou.

Tématem Vás s radostí provede Renata Adámková, lektorka Školy pánevního dna a průvodkyně Seberozpoznání.

“Sama jsem si prošla cestou rozpoznání skrze své pánevní dno, a velmi ráda vás provedu a inspiruji na té Vaší. Srdečně Vás zvu, a těším se na Vás.“ 

Termíny setkání v rámci tohoto cyklu jsou: 25. 5. + 1. 6. + 8. 6. + 22. 6. 2022 (vždy středa, 9:0012:00).

Setkání MPD probíhají vždy v malé, uzavřené skupince, do 4 účastnic. Pro více informací nás můžete kontaktovat na tel. 723 494 814, nebo emailu renata.adamkova@plantagea.cz.

Registrovat se můžete zde.

Děkujeme

Leták akce ke stažení

Datum

25 Kvě 2022
Expired!

Čas

9:00 - 12:00

Cena

4.000 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.