Mind Breathing: Síla vědomého dechu

< INSPIRATIVNÍ PROŽITKOVÝ SEMINÁŘ >

Dech je ta nejpřirozenější činnost v našem životě. Často si ho ani nejsme vědomi, a přeci právě dech je klíčem k našemu životu. Dodává tělu energii, uvolňuje z něj napětí, odstraňuje škodliviny. Dech nás spojuje s tělem, emocemi, myslí a zdrojem naší osobní síly. Je mostem mezi vnější realitou a naším vnitřním světem. Jeho síla je zmiňována ve všech starobylých textech. Díky správnému směřování dechu můžeme proměnit svůj život v radost a odkrýt mnohá tajemství, která se ukrývají v našem vnitřním světě. 

Přijměte pozvání na seminář o vědomém dýchání! Dozvíte se, jak dýchání ovlivňuje náš život a jak se můžeme s jeho pomocí lépe spojit se svým tělem, vnímat co potřebuje a uvolňovat z něj stres a emoční bloky, léčit stará zranění, či uklidnit příliš roztěkané myšlenky. Naučíte se dechové techniky ke každodenní praxi a získáte mnoho užitečných informací, které vám pomohou vnímat váš život v širším měřítku.

Vaším průvodcem bude Jana Černohorská, certifikovaná lektorka čchi-kungu,  instruktorka zdravotní tělovýchovy a koučka zaměřující se na mezilidské vztahy.

Bližší informace a rezervace na: www.janacernohorska.cz, nebo emailu janacernohorska10@seznam.cz. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme

Datum

19 Úno 2020
Expired!

Čas

8:30 - 11:30

Cena

450 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.