Obličejová jóga

< PRAKTICKÝ SEMINÁŘ >

Únava, napětí a emoce které každodenně „zpracováváme“ se přirozeně odráží i v našich tvářích. I když se nám podaří (~díky józe, či příjemné hudbě) uvolnit naše tělo, náš obličej často zůstává v napětí. Co s tím? Jak můžeme toto napětí odstranit a vrátit tváři její mír a jas? Jak můžeme uvolnit pevně zaťaté zuby či sevřené rty, nebo vyhladit vrásku mezi obočím?  

Odpovědi na tyto otázky přináší obličejová jóga. Obličejová jóga navrací pružnost, pevnost a plnost obličejovým svalům, rozjasňuje výraz obličeje a dodává jiskru v oku. Pomáhá rovněž v zastavení se v přítomném okamžiku a napojení se na sebe sama. Je jednoduchá, a přitom účinná. Vhodná pro každého (muže i ženy) a zábavná.

Přijměte prosím pozvání na praktický seminář obličejové jógy! V rámci semináře si společně projdeme obličej po jeho jednotlivých částech a naučíme se jednoduché cviky, které posilují nebo naopak uvolňují jeho příslušnou část. Podíváme se také na zvyky a návyky, které nám „přidávají věk“ a na to co s nimi můžeme dělat. K tomu si vyzkoušíme masáž obličeje silikonovými baňkami, a nebude chybět ani relaxace zaměřená na obličej a hlavu. Průvodcem seminářem nám bude Radmila Pokorná, certifikovaná lektorka jógy II. třídy [FB@pokornajoga].

Bližší info a rezervace na: radkapokor@seznam.cz nebo tel. 604 561 355. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Pozn. V ceně semináře jsou zahrnuty praktické učební karty a 2 silikonové baňky v hodnotě 130 Kč

Leták akce ke stažení

Datum

16 Čvn 2020
Expired!

Čas

18:00 - 21:00

Cena

690 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.