Hry pro zdravé oči

< JAK PŘIROZENĚ A HRAVOU FORMOU ZLEPŠIT ZRAK NAŠICH DĚTÍ >

Stává se, že rodiče mají podezření na to, že jejich dítě nevidí dobře nebo jeho očička šilhají. Navštíví proto očního lékaře, který „stanoví diagnózu“ a z dítěte je rázem „pacient“. To nejčastější, co si rodiče – kromě receptu na brýle – od lékaře odnášejí, je obava, či strach. Lékař nepředpokládá, a často ani nezná možnosti přirozené nápravy, a tak aby udělal podle svého přesvědčení to nejlepší, doprovodí „předpis“ líčením toho, co se stane, když neuposlechnete jeho pokynů – a je to. Co s tím…?

Ke každé životní situaci můžeme přistupovat a řešit ji pod vlivem strachu nebo lásky – i k „uzdravování“ dětských očí. U dětí přitom dvojnásob platí, že má-li být „uzdravování“ účinné, mělo by vycházet z lásky, a také z přirozené zvědavosti a hravosti, obecně zájmu dítěte. Děti milují hry, a obzvlášť když je hrají s rodiči. Hry jsou skvělé, a pomáhají všem účastníkům. Možná při nich přijdeme i na to, že horší zrak dítěte jen zrcadlí přehnané obavy, nároky, nebo i přemíru zájmu, které na dítě klademe, nebo odráží jeho vztahy se sourozenci, či dalším okolím.  

Udělejte si čas, a pojďte si společně chvíli hrát…! Při „cvičení“ si děti zahrají a rodiče  se naučí, jak napomoci zmenšení či odstranění očních vad pomocí cvičení a her. Vašim průvodcem bude Luděk Krátký, lektor zlepšení zraku přirozenou cestou. Po „hraní“ bude rovněž prostor pro individuální konzultace (14-17 hod.).

Vhodné pro děti věku ca 5-11 let.

Bližší informace a rezervace na e-mailu: lepsioci@email.cz, nebo tel. čísle 603 553 791. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Leták akce ke stažení

Datum

12 Srp 2020
Expired!

Čas

9:30 - 12:30

Cena

500 workshop; indiv. konzultace 300 Kč/hod.

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.