Brýle? Odkládám! [ODLOŽENO]

< PRAKTICKÝ PROŽITKOVÝ SEMINÁŘ >

S ohledem na mimořádnou situaci a přijatá bezpečnostní opatření bude tato akce přeložena na pozdější termín. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Odhalte tajemství přirozeného vidění bez brýlí! Odložte brýle a začněte se znovu dívat, vidět a vnímat. Dvoudenní praktický kurs navazující na workshop „Skvělý zrak bez brýlí“.

Oční svaly fungují stejně jako jiné svaly našeho těla – pokud se nepoužívají, ochabují a ztrácejí svoji funkci. Pokud jsou v napětí, nefungují správně a zůstávají “zaseknuté” v nevhodné poloze, a zhoršují tak funkci nejen příslušné části těla, která je využívá, ale mohou zapříčinit i další fyzické problémy, např. bolesti hlavy. Na funkčnost našich očí (stejně jako jiných částí těla) má přirozeně vliv i náš současný způsob života: dlouhé hodiny u počítače či u televize, kdy nehnutě hledíme do jednoho bodu, bez mrkání, či průběžného zaostřování jinam (tedy „cvičení“ našich očí), umělé osvětlení, stres. Naše oční svaly tak spočívají v neustálém napětí a přestávají správně fungovat. Co s tím?

Pojďme spolu vykročit na cestu přirozeného a zdravého vidění! Zveme Vás na 2-denní praktický seminář zaměřený na téma jak se zbavit brýlí a očních čoček a naučit se způsobu přirozeného a zdravého vidění. Průvodcem nám bude Jana Pozlovská, lektorka osobního rozvoje a zdravého životního stylu z Centra zdravého vidění.

Na semináři se budeme věnovat všem oblastem, které mají vliv na správné vidění. Zaměříme se jak na fyzickou stránku (na oči a jejich okolí, a na jejich řádné rozcvičení) tak na to, co si ukrýváme v našem podvědomí a na základě čeho náš mozek selektuje a vybírá, co a jak vlastně vidíme, když se díváme. Budeme cvičit, ale i relaxovat a povídat si. Naučíme se, jak oči správně uvolnit, projdeme si obecné cviky, i cviky zaměřené na konkrétní oční vady. Řekneme si také, jak vidění ovlivňuje naše vnitřní nastavení a co můžeme dělat s emocemi, které nám do vidění zasahují.

Seminář sám o sobě vás brýlí nezbaví, ale ukáže vám cestu, jak toho s nevelkým úsilím a pravidelností dokázat, a zároveň ukáže, jak se uvolnit nejen pro vidění, ale i do života.

Bližší informace a rezervace na: www.centrumzdravehovideni.cz. Předchozí rezervace je nezbytná; počet míst je omezen. Děkujeme.

Cvičení se provádí bez brýlí a očních čoček. Doporučujeme rovněž pohodlné oblečení.

Leták akce ke stažení

Datum

07 - 08 Lis 2020
Expired!

Čas

9:30 - 17:00

Cena

2.900 Kč při platbě do 30.10.; později 3.500 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.