Nedžang

< TRADIČNÍ TIBETSKÉ CVIČENÍ PRO VYROVNÁNÍ TOKU ENERGIE A UVOLNĚNÍ MYSLI >

Tibetská jóga zahrnuje tradiční cvičení, která se po staletí úspěšně používala pro udržení dobrého zdraví a vnitřní energetické rovnováhy. Jedna z částí tibetské jógy je označována jako „nedžang“. Slovo „ne“ zde doslova znamená sídlo, či místo, a slovo „džang“ očisťovat.

Nedžang je soubor 24 speciálních cvičení, který doporučují tibetští lékaři při léčbě a prevenci jednotlivých nemocí. Cílem těchto cvičení je očištění určitých míst v těle, ve kterých sídlí energie. Vyrovnané vnitřní energie, otevřené kanály a uvolněná mysl jsou základem zdraví a přirozeným cílem každého z nás.

Udělejte si čas pro své zdraví a dobrou pohodu, a přijďte si zacvičit společně s námi. Průvodkyní nám bude Sophie Dragon, masérka, aromaterapeutka a poradkyně v oblasti stravování a životního stylu dle tradiční tibetské medicíny.

Cvičení nedžang je nenáročné, vhodné pro kohokoliv. Cvičit mohou lidé bez rozdílu věku; omezená pohyblivost nebo bolestivost nejsou překážkou. Doporučujeme pohodlné, volnější oblečení, ve kterém se cítíte dobře a uvolněně.

Bližší informace a rezervace na sophie111dragon@gmail.com nebo tel. 723 022 979. Rezervace je nezbytná, počet míst je omezen. Děkujeme.

Leták akce ke stažení

Datum

09 Srp 2020
Expired!

Čas

9:00 - 17:00

Cena

1.100 Kč

Umístění

Studio PlantaGea
Brandýs n/L, Plantáž 2526

Organizátor

PlantaGea
Telefon
+420 723 494 814
Email
plantagea@plantagea.cz
Webová stránka
https://www.plantagea.cz

Komentáře nejsou povoleny.